voetbalzone

Titelverdediger Man United loot Wolves in Carling Cup

Erik van Dam25 sep 2010, 13:45
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2010, 13:45
Advertentie

De twee finalisten van de Carling Cup van vorig seizoen, Aston Villa en Manchester United, hebben het niet slecht getroffen bij de loting voor de vierde ronde van het toernooi. The Villans kregen Burnley aangewezen als volgende tegenstander, terwijl United (dat de prijs vorig seizoen in de wacht sleepte) het moet doen met een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

/

Vorig seizoen stonden Villa en United tegenover elkaar in de finale. James Milner zette zijn team toen op 1-0 uit een strafschop, waarna Michael Owen en Wayne Rooney alsnog de stand omdraaiden en voor de winst zorgden. De twee andere halve finalisten van vorig seizoen, Blackburn Rovers en Manchester City, lieten zich midweeks uitschakelen in ronde drie van de Carling Cup.

Ook Chelsea en Liverpool zijn er al niet meer bij. De Londenaren, in 2007 voor het laatst winnaar van de 'derde trofee' van Engeland, verloren op eigen veld met 3-4 van Newcastle United. The Magpies mogen het nu gaan opnemen tegen Arsenal. Liverpool, dat de prijs in 2003 voor het laatst opeiste, ging blamerend ten onder tegen vierdedivisionist Northampton Town.

De loting voor de vierde ronde:

Newcastle United – Arsenal
Birmingham City – Brentford

Wigan Athletic – Swansea City
Aston Villa – Burnley

Leicester City – West Bromwich Albion
Manchester United – Wolverhampton Wanderers

West Ham United – Stoke City
Ipswich Town – Northampton Town

Bezig met laden …