voetbalzone

'Toch vreemd dat hij niet naar Feyenoord of PSV mag'

Thijs Post31 dec 2014, 16:51
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2014, 16:51
Advertentie

Stefano Denswil mag in de winterstop transfervrij vertrekken bij Ajax, maar naar Feyenoord of PSV mag de mandekker van Ajax niet. Dat werd deze week bekend. In Het Parool gaat zaakwaarnemer Winnie Haatrecht van Denswil in op de kwestie rond zijn cliënt. Haatrecht vindt het maar ‘vreemd’ dat Denswil niet naar Feyenoord of PSV mag.

voetbalzone

“Want als Stefano kennelijk niet goed genoeg is, kan hij toch naar een club als Feyenoord of PSV? Hij mag overigens wel transfervrij naar FC Twente of AZ”, laat de belangenbehartiger optekenen in het dagblad. Denswil vindt het jammer dat hij weg moet bij Ajax, zo vertelt Haatrecht.

“Hij wil het seizoen afmaken in Amsterdam. Wie weet krijgt hij nog kansen. Als Ajax tot andere inzichten komt, gaan we in april of mei weer om tafel.” Dat Denswil in het verleden niet bijtekende, heeft volgens Haatrecht niets te maken met een salariseis. “Het is altijd gegaan over het perspectief van Stefano”, doelt de zaakwaarnemer onder meer op de toekomst van concurrent Niklas Moisander.

Bezig met laden …