voetbalzone

Toekijkende Louis van Gaal ligt in een deuk om juichende Andries Noppert

Wessel Antes17 nov 2022, 14:02
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2022, 14:02
Advertentie

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Wie graag alles van het Nederlands elftal volgt, moet de komende maand de social media-kanalen van OnsOranje goed in de gaten houden. Donderdagmiddag gaf het Twitteraccount van Oranje een exclusief kijkje achter de schermen tijdens de opnames en photoshoots. De spelers van Oranje moesten allen langskomen om een fragment op te nemen waarop ze juichen voor een greenscreen, en de viering van Andries Noppert viel goed in de smaak bij Louis van Gaal.

Onder toeziend oog van de spraakmakende bondscoach gooit Noppert er een aantal originele bewegingen uit, waarna Van Gaal hem op enigszins sarcastisch wijze complimenteert. “Nou, dat is een celebration hoor. IJzersterk”, zegt hij lachend. Mocht de keeper van sc Heerenveen tegen de verwachting in toevallig een bal binnen knikken in blessuretijd, is zijn viering in ieder geval al bekend! Noppert is met zijn 2.03 meter de langste speler die deelneemt aan het eindtoernooi in Qatar.

Bezig met laden …