voetbalzone

Toekomst Balotelli bij Liverpool onzeker: 'Dan zien we wel verder'

Matthijs van Laar22 jul 2015, 12:03
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2015, 12:03
Advertentie
voetbalzone

De toekomst van Mario Balotelli bij Liverpool is hoogst onzeker. De spits traint deze weken op trainingscomplex Melwood en zag in zijn vrije uurtjes Raheem Sterling scoren voor Manchester city. Balotelli feliciteerde zijn ex-ploeggenoot met die prestatie en werd vervolgens beschimpt.

Liverpool-manager Brendan Rodgers werd in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur gevraagd naar zijn verstandhouding met Super Mario, die in zijn eerste jaar op Anfield totaal niet uit de verf kwam. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Dat is volledig afhankelijk van Mario. Hij werkt hard aan zijn fitheid en bij de start van het nieuwe seizoen zien we wel verder."

The Reds versterkten zich deze zomer al met Danny Ings en Roberto Firmino, terwijl ook de komst van Christian Benteke ophanden lijkt. Daarmee lijkt Liverpool zich voor te bereiden op een leven zonder Balotelli, die vorig jaar nog voor twintig miljoen euro overkwam van AC Milan. In zestien optredens in de Premier League kwam hij echter niet verder dan één doelpunt.

Bezig met laden …