voetbalzone

Toekomst Dost onzeker: 'Het is verlengen of vertrekken'

Matthijs van Laar23 mrt 2016, 07:38
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2016, 07:38
Advertentie
/

Bas Dost is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden bij VfL Wolfsburg. Het contract van de spits loopt over iets meer dan een jaar af en dat betekent dat hij komende zomer bij moet tekenen of een nieuwe club moet zien te vinden. “Dat is de normale procedure”, legt de Oranje-international uit in het Algemeen Dagblad.

De 26-jarige goalgetter, die momenteel revalideert van een blessure aan zijn voet, zegt geen idee te hebben hoe de situatie zich de komende maanden zal gaan ontwikkelen. Wolfsburg heeft zich nog niet bij hem gemeld om te praten over een mogelijke verlenging. Dost houdt dan ook rekening met een vertrek.

Uit Engeland, maar ook van andere Duitse clubs is er belangstelling. “Ik heb vorig jaar laten zien wat ik kan. Dat werd ook wel een keer tijd. Al met al is de periode in Wolfsburg niet zo gegaan als ik had gehoopt”, vertelt de ex-speler van onder meer Heracles Almelo en sc Heerenveen. “Van de 3,5 jaar ben ik in totaal wel een jaar geblesseerd geweest. Ik had veel verder kunnen zijn.”

Bezig met laden …