voetbalzone

Toekomst van Amrabat is bekend: eerste betaling is voldaan

Erik van Dam25 jun 2015, 16:41
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2015, 16:41
Advertentie

Nordin Amrabat blijft bij Málaga. Begin mei werd reeds duidelijk dat zijn club hem gewoon kon overnemen van Galatasaray, ondanks de financiële problemen die er spelen. De nieuwe tv-deal in Spanje levert los Boquerones geld op en dat wordt mede aangewend voor de permanente inlijving van de 28-jarige Amrabat. De eerste betaling is onderweg naar Turkije, zo verzekert directeur Vicente Casado donderdag.

voetbalzone

Woensdag communiceerde Málaga reeds de komst van Fábio Espinho, die wordt overgenomen van Ludogorets Razgrad uit Bulgarije. De 29-jarige middenvelder heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan Málaga. Donderdag volgt het nieuws dat de 31-jarige Charles is overgenomen van Celta de Vigo. Eerder kwam hij uit door diverse andere clubs in Spanje, waaronder Almería en Córdoba.

“We richten ons nu op het veroveren van lijfsbehoud in de Primera División en op de toekomst van de club”, zegt directeur Casado hoopvol. “We hebben Charles binnen en we hebben de eerste betaling voor Amrabat ook voldaan.” Afgelopen seizoen finishte Málaga onder Francisco Gracia knap als negende in de Spaanse competitie.

Bezig met laden …