voetbalzone

Toekomst van Pieters en Arnautovic is duidelijk na uitspraken voorzitter

Erik van Dam15 dec 2015, 10:51
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2015, 10:51
Advertentie

Erik Pieters en Marko Arnautovic kunnen ieder een nieuw contractvoorstel verwachten van Stoke City. De Nederlandse verdediger en Oostenrijkse aanvaller zijn allebei bezig aan hun derde seizoen bij the Potters en liggen ieder nog vast tot 2017. Voorzitter Peter Coates zegt in de Stoke Sentinel dat de club met hen wil praten.

voetbalzone

Arnautovic maakte dit seizoen al vijf doelpunten voor Stoke, terwijl Pieters één van de twee spelers is die nog in alle zestien competitiewedstrijden aan de aftrap verscheen. “We werken momenteel aan hun contracten”, bevestigt Coates dinsdag. “We zijn ons altijd bewust van deze lopende zaken en weten waar we met ze naartoe willen. We proberen ervoor te zorgen dat we deze zaken tijdig afronden.”

Vorige maand vroeg de Stoke Sentinel aan Pieters of hij graag langer in Stoke-on-Trent wilde blijven en de linksback reageerde bevestigend. “Dat zou ik altijd in overweging nemen, ja. Ik voel me hier namelijk thuis en sta altijd open voor het gesprek met Stoke City. Wanneer? Dat weet ik niet. Ik wacht het gewoon af”, gaf Pieters aan. Hij speelde eerder in zijn loopbaan bij FC Utrecht (2006-2008) en PSV (2008-2013) en is achttienvoudig Oranje-international.

Bezig met laden …