voetbalzone

Toekomstplannen Coyle worden dinsdagavond duidelijk

Bart Kruyt05 jan 2010, 07:05
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2010, 07:05
Advertentie

Dinsdagavond zullen de supporters van Burnley en Bolton Wanderers duidelijkheid krijgen over de toekomst van Owen Coyle. De huidige manager van Burnley is bij Bolton de belangrijkste kandidaat om Gary Megson op te volgen en had maandag een gesprek met de clubleiding van de huidige nummer achttien van de Premier League. Burnley meldt in een statement dat de club 24 uur de tijd zal nemen om een knoop door te hakken.

Na het gesprek met het bestuur van Bolton, dat maandagmiddag plaatsvond, ging Coyle maandagavond om tafel met Burnley-voorzitter Barry Kilby. “In dit gesprek hebben beide partijen besloten om 24 uur de tijd te zullen nemen om alle ontwikkelingen te laten bezinken”, meldt de promovendus op haar website. “Tot die tijd zullen er geen mededelingen volgen over de toekomst van Owen Coyle.”

Coyle staat sinds 2007 op de loonlijst bij Burnley en gidste de club naar de Premier League. Daar doen The Clarets het vrij aardig: na twintig speelronden staat Burnley veertiende met twintig punten, twee punten meer dan nummer achttien Bolton. Manager Megson werd daar net voor de jaarwisseling ontslagen en Coyle is nu de gewenste opvolger. De 43-jarige manager stond als speler al eens op de loonlijst bij Bolton.

Bezig met laden …