voetbalzone

‘Toen ik bij Real Madrid speelde, werden mijn schoenen gestolen’

Gijs Freriks26 feb 2016, 20:10
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2016, 20:10
Advertentie

Saúl Níguez speelde twee jaar in de jeugdopleiding van Real Madrid alvorens hij de overstap maakte naar Atlético Madrid. De 21-jarige middenvelder zegt dat hij veel heeft geleerd bij Real, maar dat hij desondanks geen spijt heeft van zijn overstap naar Atléti.

/

De jeugdinternational van Spanje zegt in een interview met El Mundo Deportivo dat hij ‘volwassen’ is geworden bij Real: “Het heeft mij geen pijn gedaan wat er allemaal bij Real is gebeurd, want het was een goede ervaring en ik heb er veel geleerd. Buiten het veld gebeurde er ook altijd veel. Op sportief gebied ging het goed, maar daarbuiten heb ik dingen meegemaakt die ik als elf, twaalfjarige niet mee had willen maken.”

“Mijn schoenen werden gestolen, mijn eten ook, en ik werd eens bestraft voor iets wat ik niet had gedaan en mocht vervolgens twee weken lang niet op het trainingscomplex Valdebebas komen. Iemand had een brief geschreven met mijn naam erop en naar de coach gestuurd. Ik zei dat de brief niet van mij was, dat ik er niets mee te maken had.” Wat er in de brief stond, is niet bekend. Saúl speelde tot dusver 77 wedstrijden voor Atlético.

Bezig met laden …