voetbalzone

‘Toen ik in Frankrijk speelde, besefte ik nog niet hoe groot Liverpool is’

Gijs Freriks22 mrt 2016, 21:10
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 21:10
Advertentie

Mamadou Sakho ruilde Paris Saint-Germain in 2013 in voor Liverpool, maar een ongeëvenaard succes is de samenwerking nog zeker niet geworden. De verdediger speelt niet altijd even constant en pakte nog geen prijzen met the Reds. Desondanks is de Fransman erg gelukkig op Anfield.

/

“Ik voel mij altijd erg goed bij Liverpool. Toen ik nog in Frankrijk speelde, besefte ik nog niet echt hoe groot de rijke historie van deze club is. Toen ik voor het eerst een stap binnen deze club zette, was het dan ook overweldigend. De atmosfeer is hier fleurig en het team is jong en getalenteerd. Ik houd van deze stad, de fans en het fenomenale stadion”, aldus Sakho in een interview met RMC.

“Ik ben iemand die van stabiliteit houd. Het past mij allemaal uitstekend. Jürgen Klopp? Hij staat heel dicht bij zijn spelers en iedereen binnen de club. Hij is erg aardig. Hij is soms ook heel erg uitgesproken, maar dat doet hij niet om onaardig te zijn, maar om ons aan te moedigen”, besluit Sakho, 26-voudig international van Frankrijk.

Bezig met laden …