voetbalzone

'Toen ik in Turkije speelde hoorde ik elk jaar dat Ronaldinho zou komen'

Bart Kruyt09 feb 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2015, 08:40
Advertentie

Feyenoord is druk bezig met de komst van Dirk Kuyt en dat lijkt geen goed nieuws voor Colin Kazim-Richards. De aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis in De Kuip en kan aan het einde van het seizoen transfervrij worden overgenomen van Bursaspor. Wanneer Kuyt in de zomer terugkeert bij Feyenoord, is het nog maar de vraag of de Rotterdammers van die optie gebruik gaan maken.

voetbalzone

Kazim-Richards, dit seizoen een vaste basisspeler in het elftal van Fred Rutten, maakt zich in ieder geval geen zorgen. "Je kent mijn cv toch? En de spelers met wie ik in het verleden heb gespeeld? Het heeft geen enkele zin om me zorgen te maken over wie er wel of niet komt", zegt de aanvaller in gesprek met Metro.

"Toen ik in Turkije speelde hoorde ik elk jaar dat Ronaldinho zou komen, dat soort verhalen zijn er altijd rond grote clubs", vervolgt Kazim-Richards. "En als hij daadwerkelijk komt is dat de richting waarvoor de club kiest, zo gaat dat nu eenmaal. Ik heb vertrouwen in mezelf en misschien kunnen we wel samen spelen." Tegen SC Cambuur maakte Kazim-Richards zondag zijn negende competitiedoelpunt van dit seizoen.

Bezig met laden …