voetbalzone

Tomasson: 'Ik denk dat Seedorf wel goed in staat is om Milan te leiden'

Bart Kruyt13 jan 2014, 23:10
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2014, 23:10
Advertentie

De meest succesvolle Nederlandse voetballer ooit stopt als speler en wordt hoofdtrainer van AC Milan. I Rossoneri hebben de aanstelling van Clarence Seedorf nog niet bevestigd op de website van de club, maar de viervoudig Champions League-winnaar heeft zelf al wel laten weten dat hij terugkeert naar het San Siro. Jon Dahl Tomasson is verrast door de aanstelling van Seedorf.

voetbalzone

Tomasson speelde bij Milan nog samen met Seedorf, die nog geen ervaring heeft als trainer. "Ik had het nu nog zeker niet verwacht, misschien wel in de zomer", zegt Tomasson tegen L1 over de naderende aanstelling van Seedorf. "Maar ik denk dat hij wel goed in staat is om Milan te leiden. Hij heeft veel ervaring en kan heel goed omgaan met druk. Bovendien moet je in Milaan kunnen omgaan met de verschillende krachtenvelden. Dat kan Seedorf zeker."

Seedorf wordt bij Milan de opvolger van Massimiliano Allegri, die maandag vanwege de bedroevende resultaten van de club op straat werd gezet. Milan staat op het moment elfde in de Serie A en heeft dertig (!) punten minder dan koploper Juventus.

Bezig met laden …