voetbalzone

Toni adviseert ploeggenoot Jovetic: 'Arsenal is niet beter dan Fiorentina'

Bart Kruyt26 mrt 2013, 16:50
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2013, 16:50
Advertentie

Stevan Jovetic staat al een tijdje bekend als een van de grootste talenten van dit moment en wordt daardoor met diverse clubs in verband gebracht. De laatste tijd wordt beweerd dat vooral Arsenal erg concreet is voor de aanvaller, maar ploeggenoot Luca Toni adviseert Jovetic om niet naar the Gunners te vertrekken: "Arsenal is niet beter dan Fiorentina", meent Toni.

/

De 23-jarige Jovetic is bezig aan zijn vijfde seizoen in Florence, al miste hij een heel voetbaljaar door blessureleed. De aanvaller is momenteel weer helemaal fit en is een van de meest begeerde spelers uit de Serie A. "Ik vertel hem steeds dat hij goed moet nadenken over een vertrek bij Fiorentina, want we zijn hier bezig met een mooi project", vertelt Toni aan ANSA.

"Als hij vertrekt, dan moet hij naar een echte topclub gaan", vervolgt Toni. "Chelsea, Manchester United en Manchester City zijn clubs die aan die omschrijving voldoen, maar Arsenal niet. Arsenal is op dit moment niet beter dan Fiorentina." The Gunners staan vijfde in de Premier League, terwijl Fiorentina vierde staat in de Serie A. Het contract van Jovetic loopt door tot medio 2016.

Bezig met laden …