voetbalzone

Topaankoop bevestigt belletje Mancini: 'Tegen Inter zeg je geen 'nee''

Bart Kruyt23 jun 2015, 11:00
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 11:00
Advertentie

In Milaan zal Geoffrey Kondogbia nog wel even het gesprek van de dag zijn. Vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan vloog vorige week naar Monte Carlo om te onderhandelen met de middenvelder en met AS Monaco en claimde een overeenkomst te hebben met beide partijen. Op het laatste moment bood Internazionale echter meer geld en bleek het jawoord niets waard.

voetbalzone

Kondogbia rondde maandag zijn transfer naar Inter af en stelde Milan dus hevig teleur. De middenvelder ontkent echter dat hij pas op het laatste moment is overgehaald: "Ik heb vorige week met Roberto Mancini gesproken", zei de Fransman. "Hij heeft me echt weten te overtuigen. Ik denk niet dat je 'nee' kan zeggen tegen een club als Inter."

De 22-jarige Kondogbia maakt voor liefst veertig miljoen euro de overstap van Monaco. "Het is een droom om deel uit te mogen maken van zo'n grote club en ik hoop hier lang te zullen blijven", vertelde de op een na duurste aankoop uit de clubhistorie van Inter. "Als kind keek ik vaak naar de wedstrijden van Inter op tv en nu mag ik hier zelf spelen. Samen kunnen we grootste dingen bereiken."

Bezig met laden …