voetbalzone

Topaankoop Groningen: 'Ik weet niet waarom ik nog geen kans heb gekregen'

Bart Kruyt12 okt 2012, 13:45
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2012, 13:45
Advertentie

FC Groningen verkocht Dusan Tadic in de afgelopen transferperiode aan FC Twente en haalde een nieuwe Servische aanvaller binnen als opvolger. Filip Kostic zou volgens de enthousiaste scouts nog beter zijn dan Tadic, maar vooralsnog heeft de jongeling nog geen minuten gemaakt in het eerste elftal van Groningen. "Ik weet niet waarom de coach mij nog geen kans heeft gegeven", zegt hij.

/

Groningen betaalde ruim een miljoen euro voor de negentienjarige Kostic, die zijn wedstrijden echter nog afwerkt bij de beloften. "Ik hoop dat ik zo snel mogelijk kan debuteren in het eerste elftal", zei de aanvaller tegen het Servische KGSport. "Ik ben ervan overtuigd dat ik het team kan helpen en een basisplaats kan veroveren."

"De mensen bij de club zijn tevreden over het werk dat ik verricht en de vooruitgang die ik heb geboekt", vervolgde Kostic. "Ik weet niet waarom de coach mij nog geen kans heeft gegeven, maar ik wil daar niet over mopperen. Ik blijf mijn best doen op de trainingen en probeer iedere dag sterker te worden."

Bezig met laden …