voetbalzone

Topscorer Cissé gekozen tot beste speler van Griekse competitie

Bart Kruyt21 dec 2010, 07:15
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2010, 07:15
Advertentie

Djibril Cissé heeft een persoonlijke prijs aan zijn palmares kunnen toevoegen. De Franse aanvaller van Panathinaikos, bezig aan zijn tweede seizoen in Griekenland, werd maandagavond door de Griekse spelersvakbond gekozen tot beste speler van het seizoen 2009/10. “Dit is voor mij een hele eer en ik wil de mensen die op mij gestemd hebben bedanken”, zei Cissé.

/

De spits werd vorig jaar met 23 doelpunten topscorer van de competitie en pakte in zijn eerste jaar in Griekenland direct de landstitel met Panathinaikos. “Dit jaar is het opnieuw ons doel om kampioen te worden”, zei Cissé, die met Panathinaikos vijf punten achter staat op Olympiakos Piraeus. “We weten dat we opnieuw kampioen kunnen worden en zullen daar hard voor gaan werken.”

Vassilis Torosidis van Olympiakos werd gekozen tot beste Griekse speler van de competitie, terwijl de prijs voor Talent van het Jaar naar Sotiris Ninis ging. Michalis Sifakis van Aris Thessaloniki werd tot slot gekozen tot beste doelman van de competitie en Fernando Santos ging er met de award voor beste coach vandoor. Hij leidde PAOK Saloniki naar een plek in de voorronde van de Champions League.

Bezig met laden …