voetbalzone

Topscorer Serie A wil naar Duitsland: 'Een club als Borussia Dortmund'

Matthijs van Laar22 apr 2014, 20:13
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2014, 20:13
Advertentie
voetbalzone

Ciro Immobile heeft zijn voorkeuren uitgesproken. De spits van Torino, momenteel topscorer van de Serie A, staat in de belangstelling van Atlético Madrid en Borussia Dortmund. Het liefst trekt de 24-jarige aanvaller naar de Bundesliga, zo onthult zijn zaakwaarnemer in de Süddeutsche Zeitung.

De goalgetter trof dit seizoen al twintig keer doel en heeft daarmee de aandacht op zich weten te vestigen. Bij Atlético, dat rekening houdt met een vertrek van Diego Costa, en bij Borussia Dortmund, dat Robert Lewandowski aan het eind van het seizoen naar München ziet vertrekken. "Ciro wil graag voor een grote club spelen, zoals Borussia Dortmund", verklapt zaakwaarnemer Marco Sommella.

Mocht Immobile inderdaad verkocht worden door Torino, dan profiteert ook Juventus mee. La Vecchia Signora beschikt namelijk over een gedeelte van de transferrechten van de eenmalig Italiaans international, die ook in beeld is om mee te gaan naar het WK in Brazilië. De laatste (en dus enige) keer dat bondscoach Cesare Prandelli de spits liet spelen, was afgelopen maart in het oefenduel met Spanje.

Bezig met laden …