voetbalzone

'Toptalent Arsenal opnieuw in opspraak na agressieve voicemail van moeder'

Matthijs van Laar08 apr 2016, 08:23
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2016, 08:23
Advertentie
/

Ainsley Maitland-Niles is wederom in opspraak geraakt dankzij zijn moeder. De achttienjarige middenvelder, die door Arsenal wordt verhuurd aan Ipswich Town, zou als jeugdinternational een shirtpresentatie van Engeland bijwonen, maar dat werd hem verboden door Ipswich-manager Mick McCarthy. Daar liet zijn moeder, Jule Niles, het niet bij zitten.

De vrouw was zo boos, dat zij McCarthy belde en een furieuze voicemail achterliet. Niles zou de oefenmeester in een lange boodschap hebben uitgescholden en bedreigd. Naar verluidt liet McCarthy de boodschap horen aan een aantal van zijn stafleden, om er zeker van dat zijn dat hij ‘niet gek aan het worden is’. Hij geloofde aanvankelijk zijn oren niet. Sinds de tirade hoeft Maitland-Niles niet meer te rekenen op speeltijd onder McCarthy.

Vorig jaar werd de jongeling ook al in verlegenheid gebracht door zijn moeder. Zij maakte al meerdere keren ruzie met jeugdleiders bij Arsenal en werd daarom de toegang tot de club ontzegd. De Londenaren deelden zelfs een officiële waarschuwing uit.

Bezig met laden …