voetbalzone

Toptalent blinkt uit bij Liverpool: ‘Hij kan een grote speler worden’

Gijs Freriks08 feb 2015, 09:15
Laatst bijgewerkt: 08 feb 2015, 09:15
Advertentie

Liverpool bleef zaterdag in de derby tegen Everton steken op een doelpuntloos gelijkspel, maar de supporters van the Reds zullen wel genoten hebben van Jordon Ibe. De negentienjarige aanvaller begon voor de tweede keer in zijn carrière in de basis in een Premier League-wedstrijd en maakte indruk met zijn goede dribbels en dito schoten.

voetbalzone

“Hij heeft het fantastisch gedaan”, zo oordeelt icoon Steven Gerrard in gesprek met Sky Sports. “Hij wist vrijdag pas dat hij zou gaan spelen en had dus één etmaal om zich voor te bereiden op deze grote wedstrijd. En hij was gewoon de man van de wedstrijd. Een geweldige prestatie en jammer genoeg kon hij niet de winnende goal maken.”

“Alle credits gaan naar Jordon. Hij heeft een grote toekomst voor zich en wordt een geweldige speler. Hij was uitgeleend aan Derby County, maar de club wilde hem terughalen omdat hij gewoon erg goed is. En als hij zo blijft presteren, dan gaat het team ook beter presteren”, aldus Gerrard. Ook manager Brendan Rodgers was onder de indruk van Ibe: “Hij kan een grote speler worden. Hij is tactisch goed en erg sterk in één-tegen-één-situaties. Hij wordt alleen maar beter en sterker. Geweldig om te zien.”

Bezig met laden …