voetbalzone

Toptalent maakt op Facebook melding van medische keuring bij Liverpool

Bart Kruyt03 jan 2016, 07:40
Laatst bijgewerkt: 03 jan 2016, 07:40
Advertentie

Marko Grujic zal zich spoedig aan Liverpool gaan verbinden. Rode Ster Belgrado bevestigde in december al dat de toekomst van de middenvelder op Anfield lag en Grujic heeft nu zelf via Facebook laten weten dat hij de overstap zal gaan maken. De Serviër zal zich maandag medisch laten keuren bij Liverpool en als er geen problemen aan het licht komen, zal hij direct gaan tekenen.

voetbalzone

Volgens de Servische media zal de negentienjarige Grujic het seizoen nog wel afmaken bij Rode Ster, maar de middenvelder zelf meldt daar niets van. Het was de wens van de vader van het toptalent dat zijn zoon nog even in Servië zou blijven: volgens Grujic senior is het nog helemaal geen tijd voor een transfer naar de Premier League. Hij beschuldigde Rode Ster ervan dat de club alleen maar snel geld wilde verdienen aan zijn zoon.

“Ik laat de carrière van mijn zoon niet ruïneren door de club”, foeterde Grujic senior. “De club wordt de afgrond in geholpen. Het geld is op en ze kunnen de club niet verkopen. Daarom wordt er nu druk op ons uitgeoefend. De club heeft Marko wel tien keer op het hart gedrukt dat hij moest tekenen bij Liverpool en daarnaast ervaart hij druk vanuit de kleedkamer. Sommige spelers zijn ervan overtuigd dat de uitbetaling van hun salaris afhangt van de verkoop van spelers. Als Marko wordt verkocht, zijn zij zeker van hun geld. Ik heb nu zijn paspoort en spreek hardop uit dat hij nergens naartoe gaat.”

Rode Ster ging om tafel met de vader van Grujic om de problemen uit de wereld te helpen en er werd in dit onderhoud afgesproken dat de middenvelder, die wordt vergeleken met Steven Gerrard, in ieder geval tot de zomer bij Rode Ster zal blijven. Na dit seizoen zal Liverpool vervolgens beslissen of Grujic naar Engeland moet komen, of dat hij opnieuw verhuurd kan worden.

Bezig met laden …