voetbalzone

‘Toptalent stuurt na missen van spelersbus aan op vertrek bij PSG’

Gijs Freriks08 jun 2015, 21:27
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 21:27
Advertentie

Adrien Rabiot heeft zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain mogelijk gespeeld. De twintigjarige middenvelder werd buiten de wedstrijdselectie voor de bekerfinale tegen AJ Auxerre (0-1) gelaten en baalt daar stevig van. De Fransman denkt volgens Le Parisien na over een transfer.

voetbalzone

Rabiot kwam tien minuten later dan de afgesproken tijd bij de club aan en miste daardoor de spelersbus. Hij had de technische staf laten weten dat hij iets later zou zijn, maar dat maakte Laurent Blanc niets uit. De trainer liet de bus zonder Rabiot vertrekken naar het Stade de France in Saint-Denis, een voorstad van Parijs. Een aantal medespelers probeerde Rabiot er vervolgens van te overtuigen om zelf naar het stadion af te reizen, maar Blanc had al besloten dat hij de krullenbol die avond niet meer hoefde te zien.

Het gedrag van Rabiot heeft de spelersgroep, en met name de buitenlandse jongens, volgens de bovengenoemde krant ‘verrast’. “Met discipline valt niet te sollen”, zou een speler geroepen hebben. De jeugdinternational zou sowieso al niet geweldig in de groep liggen. PSG zou overigens niet van plan zijn om Rabiot te verkopen. Clubs als Tottenham Hotspur en AS Roma hebben naar verluidt wel interesse in de linkspoot, die nog tot medio 2019 vastligt in het Prinsenpark.

Bezig met laden …