voetbalzone

Toptalent van PSG denkt aan vertrek: ‘Mijn zoon wil niet verlengen’

Gijs Freriks05 jul 2014, 21:05
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2014, 21:05
Advertentie

Adrien Rabiot is voorlopig niet van plan om zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen. De negentienjarige middenvelder ligt nog maar tot volgend jaar zomer vast in het Prinsenpark, maar heeft niet de garantie dat hij volgend seizoen veel gaat spelen. “Mijn zoon wil niet verlengen”, zegt moeder annex zaakwaarnemer Veronique in Tuttosport.

voetbalzone

De Frans jeugdinternational, die in 2008 nog even in de jeugdopleiding van Manchester City speelde, staat in de belangstelling van onder meer Juventus, Internazionale en AS Roma. Laatstgenoemde club wil volgens de krant Corriere dello Sport vijf miljoen euro voor Rabiot betalen. De spelmaker kwam afgelopen seizoen tot 25 competitiewedstrijden voor de kampioen.

“Als de club hem wil verkopen, dan pas gaan we naar andere aanbiedingen kijken”, vervolgt Veronique Rabiot. “Juventus? Als zij een bod uitbrengen dat door PSG wordt geaccepteerd, zou dat een interessante optie kunnen zijn.” Trainer Laurent Blanc wil het talent liever niet kwijt, maar is ook realistisch: “Zijn contractuele situatie is op het moment wat lastig. Misschien gaat hij wel weg, maar alleen als dat het beste is voor de club.”

Bezig met laden …