voetbalzone

‘Toptalent verlengt tóch in Parijs en verhuist in januari naar Ajax’

Thijs Post12 okt 2014, 12:02
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2014, 12:02
Advertentie

Toptalent Adrien Rabiot van Paris Saint-Germain leek op weg naar de uitgang, omdat hij in de Franse hoofdstad door de moordende concurrentie nauwelijks speelminuten krijgt. Clubs als AS Roma, Juventus en Tottenham Hotspur worden in verband gebracht met de negentienjarige middenvelder, maar volgens L’Équipe is Rabiot nu toch in gesprek met Paris Saint-Germain over contractverlenging. Dat zorgt er mogelijk voor dat hij vanaf januari in Nederland te zien is.

voetbalzone

Rabiot heeft volgens het dagblad te horen gekregen dat er voor hem wel degelijk toekomst is in Parijs. Dit seizoen komt hij echter nog niet in de plannen voor en daarom wordt hij vanaf januari mogelijk verhuurd. L’Équipe meldt dat Ajax in januari zaken wil doen met Paris Saint-Germain.

Na het seizoen keert Rabiot, die nu nog een verbintenis heeft tot de zomer van 2015, weer terug in Parijs. Voorwaarde is dus wel dat hij zijn contract gaat verlengen, anders gaat Paris Saint-Germain in januari over tot een verkoop. In dat geval lijkt Ajax kansloos.

Bezig met laden …