Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pikant: Joey Veerman verschijnt tijdens dramatische EK-wedstrijd tegen Oostenrijk op verlanglijstje Borussia Dortmund

Laatste update:

Ook Joey Veerman staat op het lijstje van Borussia Dortmund, zo meldt Florian Plettenberg namens Sky Deutschland. Eerder werd al gemeld dat de Duitse grootmacht interesse heeft in twee andere PSV’ers: Jerdy Schouten en Johan Bakayoko.

De situatie van Schouten wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Dortmund. Die Borussen willen de controlerende middenvelder alleen inlijven wanneer het niet tot een deal zou komen met Pascal Gross, die over moet komen van Brighton & Hove Albion.

Daar wordt nu de interesse in Veerman aan toegevoegd. Ook hij zou als alternatief moeten gelden voor Gross. Het lijkt vrijwel uitgesloten dat zowel Veerman als Schouten naar Dortmund zullen trekken.

Dortmund is er wel van overtuigd dat er een speler moet komen die invulling kan geven aan de nummer 6-positie en/of de nummer 8-positie. Mocht Gross niet komen, schakelt Dortmund dus door naar de Eindhovenaren.

Veerman heeft bij PSV een uitstekend seizoen achter de rug. Hij werd in Eindhoven overtuigend kampioen in de Eredivisie en gaf afgelopen seizoen in 41 officiële wedstrijden maar liefst 19 assists. Ook vond hij zelf zeven keer het net.

Veerman beschikt bij PSV, dat hem in januari 2022 voor zes miljoen euro overnam van sc Heerenveen, nog over een contract tot medio 2026. Toch maakte hij er na het gewonnen kampioenschap geen geheim van deze zomer graag een stap te willen maken. Inmiddels taxeert Transfermarkt hem op veertig miljoen euro.

Het is voor Veerman echter wel te hopen dat ze in Dortmund niet kijken naar het EK-duel tussen Nederland en Oostenrijk. De 25-jarige middenvelder zat totaal niet in de wedstrijd en werd al na ruim een half uur door Ronald Koeman gewisseld voor Xavi Simons.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Normaal stijgen marktwaardes van spelers tijdens een toernooi...

25 juni 2024 om 22:23

Die zal er nu wel weer af zijn...

25 juni 2024 om 22:38

Gelukkig zijn er mensen die verder kijken dan hun neus lang is.

26 juni 2024 om 07:12

Mislintat heeft er kijk op inderdaad

26 juni 2024 om 07:37

En betaalt meestal het dubbele van de vraagprijs.

Als Dortmund vandaag Nederland -Oostenrijk heeft bekeken, dan wordt het vast niet dat ze voor Veerman gaan

25 juni 2024 om 22:30

Nouja malen was niet veel beter. En ze hebben daar toch ene mislintat lopen die de transfers doet?

25 juni 2024 om 22:38

Mislintat is daar chef he.Veerman zal dus wel voor 5 jaar vastgelegd worden met een salaris van 50 miljoen per jaar.

26 juni 2024 om 00:39

Je zou maar zo kortzichtig zijn om je scouting puur te baseren op 35min speeltijd. Veerman zou uiteraard een grote versterking zijn voor Dortmund, zonder twijfel. Maar het allerbeste voor PSV en het Nederlandse voetbal zou zijn als Veerman nog een jaartje in de Eredivisie zou floreren en uiteraard in de CL met PSV!!

Waarschijnlijk een club uit het noorden van Nederland. Borussia Dortmuntendam

Tja nog niet zo lang geleden was Veerman de beste speler op het veld tegen Dortmund en werd hij door de UEFA uitgeroepen tot CL speler van de week. Niet gek voor een modale Eredivisiespeler

Mislontat schijnt hier een neusje voor te hebben. Ook wijnaldum wist te imponeren bij Mislintat

Laat Mislintat maar schuiven...

We lezen overal maar dat Dortmund bepaalde spelers wil halen. Terwijl we hier niet zolang geleden nog een uitgebreid artikel konden lezsn over de financiële situatie van Dortmund en dat het absurde salarishuis ervoor zorgt dat ze nauwelijks nog spelers kunnen kopen zonder te verkopen. Ik geloof dus niet dat Dortmund zomaar even snel 35-40mil zal uitgeven. Verder betwijfel ik of de positie van Veerman er eentje is die bij Dortmund nodig versterkt moet worden. Ze hebben genoeg spelers die op die positie uit de voeten kunnen. Vorig seizoen nog Nmecha gehaald en die komt ook niet bijzonder vaak aan spelen toe.

Die lijkt me toch onderaan het lijstje te staan? Hij zakt te vaak door het ijs wat mij betreft. Voor de eredivisie een puike speler, maar internationaal een lichtgewicht. Maar volgens sommige kan hij mee bij Madrid, dus ik zal er wel naast zitten.

Morgen hopelijk een bericht dat Veerman van het lijstje gehaald is?

Het zal toch niet dat Ancelotti uitgerekend vandaag de raad van die Nederlandse journalist ter harte heeft genomen en naar Veerman is gaan zitten kijken?

26 juni 2024 om 09:58

Dan was hij in ieder geval wel snel klaar met kijken

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren