voetbalzone

Torres scoort na 1541 minuten wachten eindelijk weer voor Chelsea

Bart Kruyt18 mrt 2012, 16:05
Laatst bijgewerkt: 18 mrt 2012, 16:05
Advertentie

Eindelijk, moet Fernando Torres zondagmiddag gedacht hebben. De recordaankoop van Chelsea scoorde in de bekerwedstrijd tegen Leicester City en maakte daarmee een einde aan een droge reeks. Torres was op 19 oktober voor het laatst trefzeker, twee keer zelfs in de Champions League-wedstrijd tegen Racing Genk, en bleef daarna liefst 26 wedstrijden op rij zonder doelpunt.

/

Torres speelde na zijn dubbelslag tegen het Genk van Mario Been nog twee interlands voor Spanje en 24 wedstrijden voor Chelsea. Daarin wist hij echter niet een keer te scoren. Torres stond in totaal 150 dagen droog en maakte tegen Leicester voor het eerst sinds 25 uur en 41 speelminuten (1541 minuten) weer een doelpunt. Op aangeven van Raul Meireles werkte hij de 3-0 binnen en even later scoorde hij zelfs nog een keer. Chelsea won uiteindelijk met 5-2.

De supporters van Chelsea zullen hopen dat el Nino nu eindelijk over het dode punt is. De aanvaller werd in januari van 2011 voor liefst zestig miljoen euro overgenomen van Liverpool en is daarmee de duurste speler in Engeland, maar maakte tot dusver pas zeven goals voor Chelsea. Drie daarvan maakte hij in de Premier League, twee in de Champions League en zondag dus twee in de FA Cup. Woensdag speelt Chelsea in de competitie tegen titelkandidaat Manchester City.

Bekijk hier de samenvatting van Chelsea - Leicester City:


Bezig met laden …