voetbalzone

'Tot nu toe is alleen Ajax concreet geweest voor Van der Hoorn'

Daniel Cabot Kerkdijk15 jun 2013, 20:49
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2013, 20:49
Advertentie
/

FC Utrecht eindigde vorig seizoen knap op de vijfde plaats en plaatste zich zelfs voor Europees voetbal. De keerzijde van dat succes is dat de interesse van andere clubs in de spelers van de ploeg van coach Jan Wouters oplaait, maar tot dusver heeft er zich maar één club officieel gemeld. Dat zegt manager spelerszaken Edwin de Kruyff, die zegt 'moe' te worden van alle geruchten.

De sportbestuurder van de Domstedelingen doelt in gesprek met RTV Utrecht op Ajax. “Tot nu toe is alleen Ajax concreet geweest voor Mike van der Hoorn.” Utrecht sloeg al een eerste bod van de landskampioen op de talentvolle verdediger af. Directeur Wilco van Schaik liet in een eerder stadium al weten dat de Amsterdammers met een ‘echt goed bod’ moeten komen om de international van Jong Oranje over te kunnen nemen.

Naast Van der Hoorn dreigt ook Dave Bulthuis te vertrekken uit Stadion Galgenwaard. De linksback heeft nog maar een contract voor één seizoen en de aanbieding die de club hem deed, getuigde volgens de verdediger van weinig vertrouwen. De Kruyff geeft aan dat beide partijen nog wel in gesprek zijn over een contractverlenging. ADO Den Haag-aanvaller Mike van Duinen is voor Utrecht alléén een optie wanneer Jacob Mulenga vertrekt, geeft De Kruyff aan.

Bezig met laden …