voetbalzone

'Tot nu toe kwam Cristiano altijd met een reactie als Leo top speelde'

Erik van Dam10 mrt 2012, 09:50
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2012, 09:50
Advertentie

Real Madrid mag zaterdagavond aan de bak tegen Real Betis en proberen de voorsprong op Barcelona uit te breiden tot dertien punten. De Madrilenen hebben een voorhoede om van te dromen en Betis-trainer Pepe Mel vreest met name Cristiano Ronaldo. De Portugese superster maakte al dertig doelpunten in de competitie en zal volgens Mel ook zaterdagavond willen presteren.

/

Drie dagen geleden vestigde zijn rivaal Lionel Messi namelijk alle aandacht op zich, door vijf goals te maken in de Champions League. “En tot nu toe kwam Cristiano altijd met een reactie, wanneer Leo top speelde”, weet Mel. “Andersom geldt overigens precies hetzelfde.” Betis staat momenteel dertiende en verloor in oktober de wedstrijd in Bernabéu met 4-1: Ronaldo kwam destijds niet tot scoren.

Toch verwacht Mel veel gevaar van CR7 in Benito Villamarín, de thuishaven van Betis. “Cristiano kan ons kapotmaken met zijn snelheid en honger naar prijzen. Maar hij is niet de enige. Kaká, Mesut Özil, Gonzalo Higuaín, Sami Khedira, Xabi Alonso... ze hebben bij Real teveel topspelers rondlopen om van ons te verwachten dat wij zullen winnen.”

Bezig met laden …