voetbalzone

Totale chaos: Fenerbahçe-speler deelt vernietigende vuistslag uit aan hooligan

Jeroen van Poppel17 mrt 2024, 20:05
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 03:59
Advertentie

Fenerbahçe is zondagavond op het veld van Trabzonspor (2-3) aangevallen door diverse supporters van laatstgenoemde ploeg. De ploeg met daarin ex-Ajacied Dusan Tadic en ex-Feyenoorder Sebastian Szymanski pakte dankzij een late goal van Michy Batshuayi drie hele belangrijke punten en vierde dat uitbundig op de middenstip. Trabzonspor-fans ontstaken in woede en kwamen het veld opgerend.

In Nederland werd de wedstrijd uitgezonden op Ziggo Sport, maar de zender schakelde vrij snel na het laatste fluitsignaal weg. Daardoor was de chaos die ontstond na de wedstrijd niet op de Nederlandse tv te zien.

Op beelden van de Turkse televisie werd de totale wanorde op het veld wél getoond. Uit meerdere hoeken is te zien hoe de spelers van Fenerbahçe afstormen op een hooligan die als een van de eersten het veld had betreden.

De hooligan gaat in gevechtshouding richting de spelers van Fener staan. Bright Osayi-Samuel, de nummer 21 van Fenerbahçe, bedenkt zich geen moment en treedt in gevecht met de veldbestormer, die op de grond valt. De Nigeriaanse rechtsback deelt vervolgens een harde vuistslag uit aan de hooligan.

Daarop komen direct veel meer fans het veld op. Osayi-Samuel slaat daarop samen met de andere spelers van Fenerbahçe op de vlucht. Op andere beelden is te zien dat Batshuayi, de maker van de winnende goal, een highkick uitdeelt aan een voorbijrennende supporter.

Tweets by GOLAZOOOSports

Bezig met laden …