voetbalzone

Tottenham breekt na Pochettino en Eriksen alweer contract open

Erik van Dam13 sep 2016, 10:24
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2016, 10:24
Advertentie

In navolging van Mauricio Pochettino en Christian Eriksen heeft ook Eric Dier besloten zijn toekomst te verbinden aan die van Tottenham Hotspur. De 22-jarige Engelsman lag nog tot 2020 vast op White Hart Lane, maar daar is nu nog een jaar extra bijgekomen. Tottenham bevestigt het nieuwe contract voor Dier via de officiële kanalen.

/

Dier kwam in de zomer van 2014 over van Sporting Portugal en paste zich meteen goed aan in Londen. Aan het begin van zijn tweede jaar bij the Spurs liet toenmalig bondscoach Roy Hodgson hem ook debuteren als Engels international en inmiddels staat de teller alweer op twaalf interlands: gedurende het EK in Frankrijk had Dier een basisplaats bij de nationale ploeg.

De verdedigende middenvelder, die ook centraal achterin én als rechtsback uit de voeten kan, genoot voor zover bekend geen concrete belangstelling van andere teams gedurende de transferperiode. Toch acht Tottenham het verstandig hem nog langer vast te leggen. Dier heeft volgens de Engelse pers ook een hoger salaris gekregen. Het is nu wachten tot ook Harry Kane, Erik Lamela en Dele Alli bijtekenen.

DEAL! Eric Dier (22) heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur met één jaar verlengd, tot medio 2021. #thfc #spurs

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Bezig met laden …