voetbalzone

Tottenham Hotspur kwelt Liverpool op Twitter en biedt excuses aan

Bart Kruyt06 mei 2014, 10:00
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 10:00
Advertentie

Liverpool kan op papier nog kampioen worden, maar Brendan Rodgers gelooft er niet meer in en zei maandagavond dat de titeldroom voorbij is. The Reds leken op bezoek bij Crystal Palace op weg naar een overwinning, toen zij een kwartier voor tijd nog met 0-3 voor stonden, maar speelden uiteindelijk toch nog gelijk: 3-3. Op sociale media was de bizarre comeback het gesprek van de dag.

voetbalzone

Op Twitter verscheen een Vine-video met daarin de speech van Steven Gerrard na de overwinning op Manchester City ('Dit laten we niet glippen!'), gevolgd door beelden van het slippertje van de middenvelder tegen Chelsea, de 3-3 van Dwight Gayle bij het duel van maandagavond en een lachende Tony Pulis. Deze video werd massaal geretweet en verscheen zelfs op de officiële account van Tottenham Hotspur.

Brutal but very funny. The biggest capitulation since Newcastle in the 90s, viel er op de Twitter-account van Tottenham (dat dit seizoen overigens twee keer vernederd werd door Liverpool in de competitie) te lezen. Daarmee werd verwezen naar het seizoen 1995/96, toen Newcastle United een voorsprong van twaalf punten nog verspeelde en als tweede eindigde in de Premier League, achter Manchester United.

De tweet werd al snel verwijderd en Tottenham gaat nu door het stof. "We bieden onze excuses aan bij iedereen die beledigd werd door een recente tweet, die onmiddellijk verwijderd is. Dit bericht is niet getweet door iemand die is aangesloten bij Tottenham Hotspur", claimt de Londense club. Hoe de tweet dan op de pagina heeft kunnen verschijnen is onduidelijk: Tottenham zegt een onderzoek te zijn gestart.

Bezig met laden …