voetbalzone

Tottenham Hotspur lijkt recordaankoop met enorm verlies kwijt te spelen

Thijs Post25 aug 2015, 20:22
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2015, 20:22
Advertentie

Tottenham Hotspur neemt na twee seizoenen vermoedelijk weer afscheid van Érik Lamela. De Londense club betaalde in 2013 nog minimaal dertig miljoen euro voor het toptalent van AS Roma, die in Engeland echter nooit echt indruk wist te maken. De duurste aankoop in de clubhistorie wil terug naar Italië en Internazionale heeft interesse, vertelt vader José Lamela.

voetbalzone

“Wij zijn in gesprek met Internazionale. Ik kan bevestigen dat de geruchten op waarheid zijn gebaseerd”, laat vader Lamela optekenen in La Gazzetta dello Sport. “Wij wachten op ontwikkelingen. We hopen in ieder geval op een terugkeer naar Italië en we staan open voor onderhandelingen.”

“In Italië kende Érik zijn beste jaren, dat spel ligt hem meer. Hij voelde zich thuis in de Serie A en we hopen dat we een terugkeer kunnen forceren. Wij waarderen de interesse van Internazionale”, besluit José Lamela. Mogelijk ontvangt Tottenham Hotspur nog zo’n vijftien miljoen euro voor Lamela, die dus een verlies van circa vijftien miljoen euro op zal leveren.

Bezig met laden …