voetbalzone

Tottenham loopt blauwtje bij eerste bod op Braziliaans toptalent

Bart Kruyt02 jun 2011, 21:50
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2011, 21:50
Advertentie

In de Nederlandse pers werd Tottenham Hotspur deze week nog in verband gebracht met Mounir El Hamdaoui, maar de Engelsen richten zich eerst op andere opties. Leandro Damiao bijvoorbeeld, de 21-jarige aanvaller van Internacional die onlangs debuteerde in de Braziliaanse ploeg. Zijn werkgever heeft een eerste bod van Tottenham afgewezen.

The Spurs hadden twaalf miljoen euro over voor zeventig procent van de transferrechten van Leandro. “Het was het eerste concrete bod dat we hebben ontvangen”, vertelde Internacional-voorzitter Giovanni Luigi. “Ik heb Tottenham laten weten dat wij de speler niet willen verkopen, maar verwacht dat er volgende week een nieuw bod zal komen. Ik heb aangegeven dat Leandro zeker tot het einde van het jaar zal blijven en enkel zal vertrekken voor veel meer geld.”

Leandro maakte in het vorige kalenderjaar twaalf doelpunten in 34 wedstrijden, waaronder een treffer in de Copa Libertadores-finale tegen Chivas Guadalajara, die werd gewonnen door Internacional. De spits debuteerde tegen Schotland in de Braziliaanse ploeg en staat ook in de vermeende belangstelling van clubs als Real Madrid, AS Roma en Arsenal.

Bezig met laden …