voetbalzone

Tottenham verder dan Liverpool: 'Ik zou als supporter heel enthousiast zijn'

Bart Kruyt31 dec 2015, 20:04
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 20:04
Advertentie

De toekomst ziet er goed uit voor Tottenham Hotspur, meent Danny Murphy. De voormalig middenvelder groeide op als een supporter van Liverpool, maar komt nu tot de pijnlijke conclusie dat de ploeg van Mauricio Pochettino er heel wat beter voorstaat dan de brigade van Jürgen Klopp. Murphy zou slechts twee of drie Liverpool-spelers opstellen bij Tottenham.

Het verschil op de ranglijst tussen the Spurs en the Reds bedraagt vijf punten, in het voordeel van Tottenham. “Als ik een Tottenham-fan zou zijn, zou ik zeer enthousiast zijn over de toekomst en over dit seizoen”, zei Murphy. “Bij Liverpool moet er nog heel wat veranderen. De reden dat ik dat zeg is dat ik laatst werd gevraagd hoeveel Liverpool-spelers er bij Tottenham in de basis zouden staan. Ik kom niet verder dan twee, maximaal drie.”

“Ik kan me geen eerder seizoen herinneren waarin ik dat zou hebben kunnen zeggen”, vervolgde Murphy. “Dat is dus iets voor Liverpool om je zorgen over te maken.” Murphy geeft Jordan Henderson de voorkeur boven Eric Dier en zou ook Nathaniel Clyne en Philippe Coutinho opstellen, maar verder vindt hij de spelers van Tottenham beter dan die van Liverpool.”

Bezig met laden …