voetbalzone

Tottenham verklapt per ongeluk winnaar ‘Talent van het Jaar’ in Engeland

Robin Bruggeman24 apr 2016, 20:27
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2016, 20:27
Advertentie

De Engelse Professional Footballers’ Association houdt zondagavond een groot gala waarbij de prijzen ‘Speler van het Jaar', ‘Talent van het Jaar’ en ‘Team van het Jaar’ worden uitgereikt. Het prijzengala zal dit jaar zal echter voor wat minder spanning zorgen dan de afgelopen jaren: deze week lekte al het nieuws dat er vier spelers van Tottenham Hotspur en vier spelers van Leicester City in het ‘Team van het Jaar’ zijn opgenomen en nu is ook bekend wie zich de beste jongeling in de Premier League mag noemen.

/

Tottenham heeft namelijk in de programmaboekjes voor de wedstrijd tegen West Bromwich Albion op maandagavond opgenomen dat Dele Alli gekroond is tot het grootste talent in de Premier League. Oplettende fans van the Spurs kregen de boekjes zondagmiddag al in handen en zagen meteen dat daar iets in stond wat eigenlijk nog niet bekend had mogen zijn.

Alli laat door de winst andere genomineerden als ploeggenoot Harry Kane, Ross Barkley en Romelu Lukaku (beiden spelend voor Everton), Jack Butland (Stoke City) en Philippe Coutinho (Liverpool) achter zich. Alli en zijn ploeggenoten zijn overigens niet aanwezig op het gala, zij bereiden zich voor op de wedstrijd van maandagavond.

Bezig met laden …