voetbalzone

Touré in zijn nopjes: ‘Het voetbal dat Liverpool speelt is geweldig’

Thijs Post03 jul 2013, 13:08
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2013, 13:08
Advertentie

In het seizoen 1989/90 pakte Liverpool voor het laatst de landstitel en op Anfield wil men niets liever dan weer meedoen om de hoofdprijzen. Of de 32-jarige Kolo Touré de club een kampioenschap kan bezorgen is nog maar de vraag, maar de mandekker werd in ieder geval aangetrokken om te helpen om de gang naar boven in te zetten. “Het voetbal dat Liverpool speelt is geweldig”, zegt de van Manchester City overgenomen Ivoriaan.

/

“Liverpool bouwt op van achteruit en dat vind ik fantastisch”, laat Touré weten via de officiële kanalen van de club. “De club maakt stappen, de manager doet het uitstekend en ik denk dat Liverpool het dit seizoen beter gaat doen. Het plan van de manager is simpel: hij wil goede voetballers, maar ook goede mensen. Zij moeten het team terugbrengen naar de top.”

Touré had niet verwacht dat Liverpool voor hem zou aankloppen. “Eerlijk gezegd niet. Als je 32 jaar oud bent is het lastig om een grote club als Liverpool te vinden. Ik zal alles geven, ik wil laten zien dat ik nog steeds een goede voetballer ben. Liverpool is een gigantische club en de historie is geweldig. Ik ga mijn best doen voor de fantastische club.”

Bezig met laden …