voetbalzone

Trabzonspor lijkt af te haken in Turkse titelstrijd

05 apr 2009, 16:31
Laatst bijgewerkt: 05 apr 2009, 16:31
Advertentie
Trabzonspor heeft zichzelf geen beste dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap in de Turkse Süper Lig. Thuis tegen het laaggeklasseerde Istanbul Buyuksehir kwam de nummer drie van de ranglijst, evenals de opponent, niet tot scoren. Met het ene puntje schiet de ploeg uit de havenstad niks op, omdat zowel Sivasspor als Besiktas zaterdag hun wedstrijden wél winnend afsloten.

Logischerwijs was het de thuisploeg die in het eigen Hüseyin Avni Aker Stadion het beste van het spel had. Gökhan Ünal toonde zich het meest bedrijvig aan de zijde van de gastheren, waar ook verdediger Egemen Korkmaz één keer dicht in de buurt van een doelpunt was. Doelpunten vielen er in de negentig minuten echter niet te noteren.

Door het gelijke spel loopt de achterstand van Trabzonspor op lijstaanvoerder Sivasspor op tot zes punten, terwijl ook Besiktas met een gat van vijf punten nagenoeg onbereikbaar lijkt te zijn geworden. Mogelijk raakt Trabzon zelfs de derde plek kwijt, wanneer Fenerbahçe later op de zondag thuis wint van Eskisehirspor.
Bezig met laden …