voetbalzone

Trabzonspor lonkt naar MVV-doelman Boffin

29 jan 2009, 22:57
Laatst bijgewerkt: 29 jan 2009, 22:57
Advertentie
MVV is in onderhandeling met Trabzonspor over een transfer van Ruud Boffin. Dat meldt De Limburger. De nummer twee van de Turkse Süper Lig volgt de 21-jarige doelman van de Maastrichtenaren al geruime tijd met oog op volgend seizoen.

Beide clubs praten ook over een constructie waarin Trabzonspor Boffin overneemt en vervolgens direct weer verhuurt aan MVV. Boffin, die in het verleden bij PSV op de loonlijst stond, kwam afgelopen zomer over van FC Eindhoven en heeft de laatste weken met een aantal goede prestaties de kritiek op zijn persoon doen verstommen.

De interesse van Trabzonspor is niet geheel toevallig. De Turkse club heeft een alliantie met MVV en ziet de Maastrichtse club als een doorgangshuis van Europees talent. Zo heeft Trabzonspor de eerste rechten op de koop van middenvelder en Belgisch jeugdinternational Christian Bruls, zo benadrukt De Limburger.

Naoufal
MVV staat op het punt om de Franse testspeler Raji Naoufal een contract aan te bieden. Trainer Fuat Capa is tevreden over de proefperiode van de twintigjarige middenvelder. "Hij is technisch begaafd, we kunnen deze jongen per direct goed gebruiken." Naoufal, die bij Stade Rennes en Olympique Lyon zijn opleiding genoot, speelde dit seizoen bij de beloften van Germinal Beerschot uit Antwerpen.
Bezig met laden …