voetbalzone

Trabzonspor regisseert juichwijze publiek na twaalfde seizoenszege

Erik van Dam13 dec 2010, 11:39
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2010, 11:39
Advertentie

Trabzonspor is bezig aan een uitermate goed seizoen in de Süper Lig en viert de huidige reeks met haar trouwe achterban. Karadeniz Firtinasi won zondag op bezoek bij Büyüksehir alweer voor de twaalfde keer in zestien wedstrijden; het merendeel van het elftal besloot na afloop het publiek nog even te betrekken bij de zege en deed voor hoe er gejuicht moest worden.

Diverse spelers, onder wie Hrvoje Cale, Ceyhun Gülselam, Umut Bulut en Gustavo Colman, gingen na de 3-1 zege bij Büyüksehir naar de lange zijde van het veld. Na het publiek te hebben 'warm' gemaakt maanden de spelers hun fans tot stilte, om vervolgens weer in juichen uit te barsten.

Onder leiding van Senol Günes stevent Trabzonspor af op een goede klassering in de competitie. De laatste tien jaar finishte de club twee keer als tweede en één keer als derde in de Süper Lig; de laatste landstitel werd behaald in 1984. Met een voorsprong van acht punten op kampioen Bursaspor ziet het ernaar uit dat de eerste plek voorlopig nog wel even wordt vastgehouden.

Bekijk hier de beelden van het gejuich na afloop:

Bezig met laden …