voetbalzone

Trabzonspor wint weer en is al tien duels op rij zonder nederlaag

Bart Kruyt03 dec 2010, 19:58
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2010, 19:58
Advertentie

Trabzonspor bewijst zich steeds meer als een serieuze titelkandidaat in de Süper Lig. De ploeg van Senol Günes heeft al ruim tweeënhalve maand geen competitiewedstrijd meer verloren en bond vrijdagavond Bucaspor aan de zegekar, waardoor het weer een week langer aan kop blijft staan in de competitie. De achtervolgers komen later dit weekend nog in actie.

Zij moeten toch echter ook onder de indruk zijn geraakt van de reeks die Trabzonspor neerzet. Op 17 september werd er verloren van Manisaspor, maar hierna volgden negen wedstrijden op rij zonder nederlaag, waarvan er zeven in een overwinning werden omgezet. Tegen Bucaspor werd de reeks uitgebreid tot tien duels zonder nederlaag: in eigen huis werd het 2-0 voor de titelkandidaat.

De score werd in de zesde minuut geopend door Umut Bulut, die met een prachtige voorzet werd gevonden door Ibrahima Yattara en al even fraai afwerkte. Trabzonspor bleef hierna de bovenliggende partij, maar had toch een goedkope penalty nodig om de marge te verdubbelen. Gustavo Colman, die eerder nog een goede kans om zeep had geholpen, faalde niet vanaf elf meter.

Bezig met laden …