voetbalzone

Trainer breekt lans voor Cahill: 'Ik hoop dat hij op het WK kan vlammen'

Peter Nusselder29 apr 2010, 15:13
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2010, 15:13
Advertentie

Trainer Owen Coyle van Bolton Wanderers hoopt dat hij zijn verdediger Gary Cahill deze zomer in Zuid-Afrika kan bewonderen op het WK. Wat zijn trainer betreft verdient Cahill een plaats in de Engelse selectie. "Ik hoop dat hij de kans krijgt, want ik weet zeker dat hij indruk maakt. Dan kan iedereen zien hoe goed hij is", vertelt de oefenmeester aan Sky Sports.

/

De 24-jarige verdediger speelde dit seizoen 27 duels voor Bolton Wanderers in de Premier League en kwam daarin liefst vijf keer tot scoren. Hoewel Bolton op de veertiende plaats staat, maakte de Engelsman tot dusverre een goede indruk. Het leidde tot interesse van onder andere Manchester United. Coyle zou zijn speler niet tegenhouden als hij de overstap wil maken.

"Tegen mijn spelers zeg ik altijd dat zij hun kans moeten pakken als die zich voordoet", aldus de coach. Coyle ziet de toekomst van zijn pupil hoe dan ook met vertrouwen tegemoet. "Als Gary daadwerkelijk naar een grote club gaat, hoop ik dat hij daar kan schitteren. Allereerst hoop ik dat hij voor Engeland op het WK kan vlammen."

Bezig met laden …