voetbalzone

Trainer Bursaspor excuseert zich bij meegereisde fans voor oorwassing

Erik van Dam25 nov 2010, 06:45
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2010, 06:45
Advertentie

Ertugrul Saglam heeft zijn verontschuldigingen aangeboden bij de supporters van Bursaspor, die de uitwedstrijd tegen Valencia bijwoonden. De Turks kampioen ging met liefst 6-1 de boot in in de sinaasappelstad en Saglam voelt met de trouwe achterban mee. “Ik heb er verder niet veel over te zeggen, het was een enorme nederlaag en ik ben de enige schuldige”, stak hij de hand in eigen boezem.

Volgens Saglam deden zijn spelers er in wedstrijd vijf van de groepsfase namelijk 'alles' aan om zich naar een degelijk resultaat te vechten. “We denken nu maar vast aan de volgende twee competitieduels, om ervoor te zorgen dat we in Turkije niet te ver achter raken op de leiders.” Bursaspor werd met de dreun die Valencia uitdeelde uitgeschakeld voor overwintering in Europa.

De Champions League was al een onmogelijk terrein om langer op te verblijven, maar nu is ook de Europa League geen mogelijkheid meer. Bursaspor heeft namelijk nul punten gepakt in vijf wedstrijden; met een zege zou het dichter naar Glasgow Rangers (vijf punten) zijn gekropen. De Schotten gaan echter als derde eindigen en zakken daarmee af naar de Europa League.

Bezig met laden …