voetbalzone

Trainer Dynamo Kiev voorzichtig: 'Kansen tegen Feyenoord fiftyfifty'

Bart Kruyt06 aug 2012, 19:55
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2012, 19:55
Advertentie

Dynamo Kiev heeft de beste papieren om door te bekeren naar de play-offs van de Champions League. De Oekraïeners verdedigen dinsdagavond tegen Feyenoord een 2-1 voorsprong, maar trainer Yuri Semin is er nog niet helemaal gerust op. “Feyenoord heeft een kwalitatief goed team, maar wij zullen van onze eigen kracht uitgaan”, zei de Rus maandagavond.

Semin verwacht een heet avondje in Rotterdam. “In Kiev was het een moeilijke wedstrijd voor ons, waarin we moeizaam op gang kwamen”, blikte de 65-jarige coach terug. “Feyenoord speelde goed, maar we hadden ook niet anders verwacht van de nummer twee van Nederland. Wat dat betreft zullen we ons goed moeten voorbereiden op de wedstrijd hier in De Kuip. Wij hebben vertrouwen in een goede afloop.”

Dynamo kreeg de afgelopen weken veel kritiek, omdat het ondanks vele topaankopen nog niet schittert in de Oekraïense competitie. “We hebben tot nu toe al onze wedstrijden gewonnen. De resultaten zijn uiteindelijk het belangrijkste”, reageerde Semin, die deze zomer al bijna 35 miljoen euro spendeerde. “Het duel van morgen (dinsdag, red.) begint gewoon met 0-0, dus de kansen zijn fiftyfifty. Het wordt een serieuze en moeilijke wedstrijd.”

Bezig met laden …