voetbalzone

Trainer gaat compleet uit zijn dak en spuugt arbiter in het gezicht

Bart Kruyt17 okt 2011, 11:30
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2011, 11:30
Advertentie

Wie dacht dat de scheidsrechters in Nederland het zwaar hebben moet maar eens vaker naar de Colombiaanse competitie kijken. Dit weekend zal de buitenlandse televisiekijker van zijn stoel gevallen zijn van de schrik, toen trainer Alberto Gamero van Boyaca Chico compleet uit zijn dak ging tegen de arbiter van dienst en hem zelfs recht in het gezicht spuugde.

In het duel met Atlético Nacional op zondag werd de oefenmeester van de bezoekers dusdanig woest op een in zijn ogen verkeerde beslissing van de scheidsrechter dat hij niet meer te stoppen was. Nadat hij veel misbaar maakte langs de zijlijn, besloot Gamero zelf het veld in te stappen en de confrontatie met de leidsman op te zoeken. Dit leidde uiteindelijk tot een beschamend tafereel.

De 47-jarige trainer liet in een eerder stadium al weten de scheidsrechters in Colombia als criminelen te beschouwen, maar had dergelijk gedrag tot op heden nog niet voor de ogen van duizenden voetbalfans getoond. De scheidsrechter hield na afloop wijselijk zijn mond en het tonen van zijn hand vol met speeksel sprak boekdelen.

Tirade van Gamero na 55 seconden:

Bezig met laden …