voetbalzone

Trainer Slovan: ‘Voorhoede Ajax beter dan defensie’

19 aug 2009, 11:50
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2009, 11:50
Advertentie
Slovan Bratislava denkt donderdag een goede kans te maken om een aansprekend resultaat neer te zetten in de Amsterdam ArenA. De ervaren coach Dusan Uhrin, die onder meer de nationale ploeg van Tsjechië naar een finaleplek op het EK van 1996 in Engeland leidde, analyseerde de aankomende tegenstander. Hij is optimistisch.

Uhrin, die zich vanaf 1976 voor vijftien verschillende werkgevers dienstbaar maakte, was afgelopen zondag aanwezig in het Philips Stadion om de wedstrijd van Ajax tegen PSV gade te slaan. Wat hij daar zag bood hem hoop. “Ajax heeft een betere voor- dan achterhoede”, vertelde hij aan Het Parool.

“Dat ze 4-4-2 speelden verraste me, hun opgestelde spelers niet”, gaat Uhrin verder. “Wij hebben zeker een kans. We moeten in Amsterdam scoren.” Om dat doel te bereiken, zal zijn ploeg echter beter voor de dag moeten komen dan afgelopen weekend, toen er met veel moeite gelijk werd gespeeld tegen MSK Petrzalka. “Misschien dachten ze al aan het duel met Ajax, maar dat is geen excuus.”
Bezig met laden …