voetbalzone

Trainer van Auxerre rekent op derde plek, Allegri houdt rekening met Ajax

Bart Kruyt27 aug 2010, 08:12
Laatst bijgewerkt: 27 aug 2010, 08:12
Advertentie

Volgens Jean Fernandez is het al duidelijk hoe groep G in de Champions League zal eindigen. De coach van Auxerre weet dat Real Madrid en AC Milan normaal gesproken te sterk zijn, maar verwacht wel dat zijn ploeg Ajax kan voorblijven. Volgens Fernandez zullen de Fransen na de winter dan ook nog actief zijn in Europa.

"Ik voelde deze loting aankomen," zei hij tegen het Franse Canal Plus. "Wij gaan als derde eindigen in deze poule en kunnen straks verder Europa Leaguevoetbal spelen, omdat het veel te moeilijk is om Milan en Real te verslaan." Auxerre begint tegen AC Milan, treft vervolgens Real en maakt zich daarna op voor twee duels met Ajax.

Massimiliano Allegri denkt dat groep G het zwaarste is van allemaal. Hij concentreert zich volledig op de 'twee krakers' tegen Real Madrid. "Het San Siro- en Bernabeu-stadion zullen voor de dubbele ontmoeting tussen Milan en Real op hun grondvesten staan trillen. Ajax en Auxerre hebben zich knap gekwalificeerd en wij houden echt wel rekening met ze", noteerde De Telegraaf uit zijn mond.

Bezig met laden …