voetbalzone

Trainer van Legia wijst Ajacied aan: ‘Hij is nooit helemaal uit te schakelen’

Gijs Freriks25 feb 2015, 17:45
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2015, 17:45
Advertentie

Arek Milik nam in de eerste ontmoeting tussen Ajax en Legia Warschau het enige doelpunt voor zijn rekening. De aanvaller vond op de vierkante meter ruimte voor een schot en krulde de bal met zijn linker in de verre hoek. De verdediging van Legia is er donderdagavond, wanneer de partijen het weer tegen elkaar opnemen, alles aan gelegen om de Pools international nu wel aan banden te leggen.

voetbalzone

Trainer Henning Berg vertelde op de persconferentie in Warschau dat Milik een van de gevaarlijkste spelers van de tegenstander is, zo niet de gevaarlijkste. “We wisten al dat hij goed was, want anders zit je natuurlijk niet bij het nationale elftal. Spelers zoals hij zijn nooit volledig uit te schakelen. In de eerste wedstrijd werd hij goed gedekt, maar wist hij toch een keer te scoren. Ik hoop dat we hem morgen wel negentig minuten kunnen afstoppen.”

Het duel in het Stadion Wojska Polskiego wordt zonder supporters afgewerkt, omdat Legia door de Europese voetbalbond UEFA is bestraft. Henning Berg zegt dat zijn elftal de achterban gaat missen: “Onze fans kunnen namelijk voor een mooie sfeer zorgen. Het zou mooi zijn om wat geluid van buiten het stadion van hen te horen.”

Bezig met laden …