voetbalzone

'Trainerswissel in Premier League aanstaande na meeting van bestuur'

Bart Kruyt24 apr 2016, 17:16
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2016, 17:16
Advertentie

Nu Everton uit de FA Cup ligt, is het seizoen van de tweede club uit Liverpool officieel mislukt. The Toffees verloren op Wembley van Manchester United, waardoor zij de finale van het bekertoernooi misliepen, en staan in de competitie op een zeer teleurstellende elfde plaats. Roberto Martínez lijkt serieus te moeten vrezen voor het verliezen van zijn baan.

/

In de Engelse media wordt er al een tijdje aan de stoelpoten van Martínez gezaagd en @WatchedToffee, een populair Twitter-account onder de Everton-fans, weet dat het bestuur deze zondag bij elkaar is gekomen om te praten over een mogelijke trainerswissel. Volgens het fanaccount is al besloten dat Martínez zal worden weggestuurd, maar dit is nog niet bevestigd.

De 42-jarige Martínez is bezig aan zijn derde seizoen bij Everton, dat de Spaanse manager in 2013 overnam van Wigan Athletic. Martínez was destijds de opvolger van David Moyes en eindigde in zijn eerste seizoen knap als vijfde in de Premier League. Vorig seizoen werd Everton elfde en dit voetbaljaar gaat het dus niet beter.

Bezig met laden …