voetbalzone

Training Manchester United in Mexico trekt tienduizend toeschouwers

Erik van Dam30 jul 2010, 08:52
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 08:52
Advertentie

Zeker tienduizend Mexicaanse voetbalfans hebben donderdag (plaatselijke tijd) in Guadalajara een training van Manchester United bijgewoond, meldt het ANP. Ze zagen de spelers van de Engelse club ruim een uur aan het werk. De diverse acties van de voetballers leidden tot groot enthousiasme bij de fans.

/

Met Javier Chicharito Hernández heeft Manchester United voor het eerst dit seizoen een speler uit Mexico onder contract. De 22-jarige Hernández was, voordat het WK begon, relatief onbekend en de 8,4 miljoen euro die voor de Mexicaan werd betaald leek in april een erg hoge prijs. Inmiddels wordt hij echter als een koopje beschouwd. United speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen zijn oude club Chivas del Guadalajara.

Dat duel zal plaatsvinden in het nieuwe stadion van de Mexicaanse formatie. Manchester United bereidt zich in de Verenigde Staten en Mexico voor op het nieuwe seizoen. Behalve Fernández kwam ook Chris Smalling naar The Red Devils; hij werd overgenomen van Fulham, waar hij vorig seizoen twaalf keer voor speelde.

Bezig met laden …