voetbalzone

Trainingsstage levert Jong-A-Pin geen avontuur in Denemarken op

Peter Nusselder01 jul 2011, 12:01
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2011, 12:01
Advertentie

Calvin Jong-a-Pin heeft de technische staf van Odense BK niet voldoende van zijn kwaliteiten kunnen overtuigen. De voormalig SC Heerenveen-verdediger was de afgelopen dagen op proef bij de Deense club, maar die laat vrijdag op de officiële website weten dat Jong-A-Pin geen contract krijgt.

De linksback is transfervrij, maar komt bij OB niet in aanmerking voor een langer verblijf. Heerenveen, waar de 24-jarige Jong-A-Pin de afgelopen seizoenen actief was, had de aflopende verbintenis met de vleugelverdediger graag willen verlengen. Omdat speler en club echter niet tot overeenstemming kwamen over een nieuw contract, besloten beide partijen uit elkaar te gaan.

Via een trainingsstage had Jong-A-Pin gehoopt aan een avontuur in de Deense competitie te kunnen beginnen, maar zijn periode in Odense heeft dus niet het gewenste resultaat opgeleverd. De Amsterdammer debuteerde namens FC Volendam in het seizoen 2005/06 in het betaald voetbal en maakte na vijf competitieduels de overstap naar Friesland. Twee seizoenen geleden kwam Jong-A-Pin een jaar voor Vitesse uit.

Bezig met laden …