voetbalzone

Transfer D’Agostino naar Juventus van de baan

07 jul 2009, 08:02
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2009, 08:02
Advertentie
Juventus moet de komst van Gaetano D’Agostino uit haar hoofd zetten. De Oude Dame was lang in onderhandeling met Udinese over een transfer, maar bereikte maar geen akkoord met de middenmoter. Het geduld van Udinese is op en de overgang is definitief van de baan, zo meldt Giampaolo Pozzo.



De voorzitter van Udinese is het stroeve onderhandelingsproces zat geworden. Pozzo hield stug vast aan een transfersom van naar verluidt twintig miljoen euro, terwijl Juventus niet bereid was om dit bedrag op tafel te leggen. Maandagavond besloot Pozzo om de deal af te blazen: “De onderhandelingen zijn gestopt”, zo meldde hij aan Sky Italia.

Dit betekent slecht nieuws voor de 27-jarige Siciliaan, die zijn zinnen had gezet op een transfer naar Turijn. “Ik ben nu op vakantie met mijn familie en we praten veel over mijn carrière. Ik sta voor een belangrijke stap”, zei D’Agostino eerder. “Ik ben van kleins af aan een fan van Juventus. Het is een club die mij erg graag wil hebben en dat maakt me erg blij.” De transfer is echter van de baan.
Bezig met laden …